RICH Facial Serum

39,00 

Osasto:

Kuvaus

Tämä seerumi on nimensä mukaisesti tuhdimpi seerumi ja rakennettu hoitolan asiakkailleni ravitsemaan, rauhoittamaan ja suojaamaan kuivaa ja helposti punoittavaa ihoa, esivaihdevuosi/vaihdevuosi-ihoa ja yleensäkin ihoa, jolla on vaikeutta pitää kosteutta sisällään. Tuotteen öljyt, vaha ja kasvivoit auttavat pitämään ihon kosteustasapainon sisällään ja lempeä kehäkukka ja roomalainen kamomilla kirkastaa ja rauhoittaa ihoa.

Ei vegaaneille – tuote sisältää mehiläisvahaa.

20ml

Käyttö: Kosteutuksen jälkeen – lisää pumpullinen tai muutama tippa sormille, hiero yhteen ja painele kasvoille ja kaulalle tai lisää tuotetta suoraan kosteutuksen joukkoon ja painele hellästi iholle.

INCI: Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Garcinia Indica Seed Butter, Triticum Vulgare (Wheat) Oil, Squalane, Cera Alba, Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Extract*, Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*, Bisabolol, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract*, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol

* = organic

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

keyboard_arrow_up