Green Tea Facial Cleansing Oil – emulgoituva kasvojen puhdistusöljy

43,00 

Tuotetunnus (SKU): NN01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kuiva/kosteusköyhä iho on ehdottomasti suurin syy minkä vuoksi ihmiset hakeutuvat Keravan hoitohuoneelleni kasvohoitoon.

Tämä olikin asia minkä halusin taklata suunnitellessani kasvojen puhdistustuotetta. Ihon ei tulisi kiristää voimakkaasti pesun jälkeen.

Lempeä Green Tea Facial Cleansing Oil sopii kuivalle sekä rasvaiselle iholle. Vihreä Tee puhdistusöljy puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta häiritsemättä ihon luonnollista tasapainoa. Ihosi on käytön jälkeen pehmeä ja huokoset ovat puhtaat vastaanottamaan sarjan kosteuttavat ja suojaavat tuotteet. Säännöllinen käyttö liuottaa ihon mustapäitä ja et tarvitse aggressiivista ihon puhdistusta pitämään huokoset puhtaana.

100ml

KÄYTTÖ: Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä n.2-3 pumpullista puhdistusöljyä kuivalle iholle (meikin+silmämeikin päälle, jos sitä on) ja hiero öljyä hellästi kasvoilla.  Käy kasvot huolellisesti läpi, jotta öljy pystyy irrottamaan päivän meikin ja epäpuhtaudet. Kostuta kädet viileällä vedellä ja pyörittele märkiä käsiä kasvoilla, jotta öljy alkaa irtoamaan. Lopuksi huuhtele kasvot runsaalla viileällä vedellä TAI halutessasi kasvoille myös lempeää kuorintaa, pyyhi pois viileällä froteepyyhkeellä. Kasvojesi iho tuntuu puhtaalta, raikkaalta ja tasapainoiselta!

INCI: Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Oleate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol

Nature’s Neighbour on pitkän hoitolatyön ja usean vuoden tuotekehityksen tulos. Sarja on luotu aikuiselle iholle, joka joutuu koville mm. rajujen lämpötilan vaihteluiden, kuivan sisäilman sekä stressaavan arjen vuoksi.

Tärkein tavoite tuotteilla on palauttaa ja säilyttää ihon kosteustasapaino, poistaa punoitusta sekä suojata & rauhoittaa ihoa. Näiden asioiden ollessa kunnossa, myös ikääntymisen merkit ovat vähemmän nähtävissä.

Nature’s Neighbour on Sugarinan sokerointimassan valmistajan kehittelemä ja valmistama kotimainen ammattikosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan aina pienissä, tuoreissa erissä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

keyboard_arrow_up