OPI SOKEROIMAAN KOTONA

Sugarina - heti käyttövalmis kotimainen sokerointimassa.

Unohda sheivaus

Ei enää sheivatun ihon seuraavan päivän pistävää sänkeä tai punoittavia näppylöitä!

Sugarinan idea on tuoda sokerointi kaikkien ulottuville ja opettaa sinua sokeroimaan kotonasi laadukkaalla hoitolatasoisella kotimaisella sokerointimassalla. Säännöllinen sokerointi kauneushoitolassa ei ole mahdollista kaikille, joten olemme kehittäneet pehmeän ja helppokäyttöisen suomalaisen sokerointimassan, jolla sokerointi kotona on vaivatonta.

Säännöllinen sokerointi heikentää karvankasvua huomattavasti ja on luonnollinen sekä hellävarainen tapa poistaa häiritsevää karvoitusta. Sokeroitu iho pysyy sileänä ja karvattomana jopa usean viikon ajan.

Milloin sokeroida kotona ja milloin ammattilaisen luo?

Sugarinan kehittäjän SKY-kosmetologi/ekokosmetologi Katjan neuvot:

Sokerointi kotona on parhaimmillaan koko säärille, reisien etupuolille, simppelille bikinirajan siistimiselle sekä partnerin tekemänä esim. miesten rinnalle/selälle/kainaloille. Mikäli karvoitusta on hyvin reilusti isolla alueella, niin silloin suosittelen tulemaan meidän ammattilaisten hoitopöydälle. Voit itse turhautua, koska esim. koko jalan sokerointi on kotona tehtynä iso homma.

Monet Sugarinan käyttäjät sokeroivat sujuvasti omat kainalonsa, mutta sinne kannattaa siirtyä vasta, kun tekniikka on hyvin hallussa säärien alueella. Hyvä vinkki hankalimmille = lämpimille alueille (bikiniraja+kainalot) on se, että aloita aina sokerointi vaikeammalta puolelta eli jos olet oikeakätinen, niin sokeroi ensin vasen kainalo tai bikiniraja. Tämä johtuen siitä, että massaa on helpompi käsitellä alussa vaikeammalla puolella, kun se on vielä hyvin jäykkää.

Sen sijaan intiimisokerointi – brassi/hollywood, kannattaa jättää aina ammattilaisen tekemäksi. Intiimialueen sokerointi on ihan oma juttunsa ja siellä pitää työskennellä nopeasti ja todella tietäen mitä tekee. Osa asiakkaistani tekee myös itse intiimisokeroinnin, mutta en suosittele tätä. Minun hoitopöydälle voi tulla intiimisokerointiin Keravalle – Studio JIHUU. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Sugarina-sokerointimassat

Sugarinan kotimainen sokerointimassa on heti käyttövalmis, eikä vaadi lämmitystä kotikäytössä. Otat vain sokerimassaa purkista ja voit aloittaa sokeroinnin puhtaalle iholle. Saat tilauksen mukana kirjalliset ohjeet, miten sokeroida oikein ja voit myös katsoa sokeroinnin ohjevideon TÄSTÄ. Sokeroinnin jälkihoidoksi suosittelemme Nature’s Neighbour Skin Hydrator geeliä.

Sugarina-sokerointimassaa on kahta eri vahvuutta: regular ja firm.

Regular on pehmeämpi massa, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön ja on notkeampi massa käyttää.

Firm on jäykempi massa ja parhaimmillaan kesäaikaan tai myös ympärivuotisesti, mikäli asut kodissa, jossa on hyvin lämmintä ja haluat työskennellä jäykemmällä massalla. Firm on myös aloittelijalle helpompi massa käsitellä.

Ensimmäisellä kerralla on suositeltavaa ostaa molemmat sokerointimassat, Regular ja Firm, jotta voit testata kumpi on parempi jatkuvaan käyttöösi. Kummallekin massalle löytyy aika vuodesta, jolloin se on parhaimmillaan, joten ostoksesi ei mene hukkaan! Sokerointimassa on luonnontuote, joten se elää vuodenaikojen mukaan.

Sugarina sokerointimassa on kotimainen ja heti käyttövalmis. Regular-vahvuus sopii talvi- ja kevätkäyttöön.

Regular-sokerointimassa on pehmeämpi ja sopii ympärivuotiseen käyttöön.

23,00 € / 250 g

INCI: Glucose, fructose, aqua.
Sugarina sokerointimassa on kotimainen ja heti käyttövalmis. Firm-vahvuus sopii käytettäväksi kesällä.

Firm-sokerointimassa on kesämassa ja tämä massa on parhaimmillaan heinä-syyskuussa tai myös ympärivuotisesti mikäli asut kodissa, missä lämpötila on hyvin lämmin (yli +22C) tai haluat työskennellä jäykemmällä massalla.

23,00 € / 250 g

INCI: Glucose, fructose, aqua.

Sokerointi pähkinänkuoressa:

  • Pese ja kuivaa sokeroitava alue huolella, jotta iholla ei ole likaa, voiteita, öljyjä tms.
  • Ota purkista pieni pallo sokerointimassaa puhtain käsin. Pidä sokerointimassa aina käsi alaspäin sormien päässä peukalon ja muiden sormien välissä, niin että massa ei pääse valumaan kämmeneen kiinni.
  • Kiristä sokeroitavan kohdan iho huolellisesti ennen sokerimassan levitystä. Ilman kunnollista kiristystä tulee helposti mustelmia, kun nykäiset massan pois.
  • Sokerimassa levitetään aina vastakarvaan ja nykäistään ripeästi pois myötäkarvaan. Muista seurata karvankasvun suuntaa.
  • Työstä massaa pienelle alueelle kerrallaan rauhallisesti muutaman kerran ennen massan poisnykäisyä. Sokeroinnin alussa massa on jäykempää, joten työskentele rauhassa ja anna massan lämmetä ihosi ja kätesi kosketuksesta.
  • Ennen poisnykäisyä, levitä massa edellisen kerroksen yli puhtaalle iholle ja nykäise sitten massa pois ripeästi ja napakasti eteenpäin. KATSO VIDEO TÄSTÄ.
  • Koko massan ei tarvitse lähteä yhdellä nykäisyllä, vaan voit nykäistä massan irti aaltoliikkeellä. KATSO VIDEO TÄSTÄ.
Sugarina-sokerointimassalla teet sokeroinnin kotona helposti.

Katso opetusvideo

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Sugarina-sokerointimassa on luonnollinen osa kauneuden- ja hyvinvointialan yritysten tuotevalikoimaa. Sokerointimassaa voi myydä niin verkkokaupassa, kuin kivijalkamyymälässä tai hoitolassakin. Kotimainen sokerointimassa on ekologinen ja luotettava jälleenmyyntituote ja yrityksen omistaja sekä tuotteen kehittäjä ekokosmetologi Katja Said on tavoitettavissa missä tahansa tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Tilaukset ja kyselyt:
info (at) sugarina.fi

Ota yhteyttä

Sugarina-sokerointimassan kehittäjä on ekokosmetologi Katja Said.

Katja Said
info (at) sugarina.fi
+358  40 6620 135

Nimi
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
20 - 3 = ?
Enter the equation result to proceed
Valikko