Varaa sokeroinnille viileä paikka kodistasi, koska sokerimassaa elää lämmön mukaan.
Sugarina-sokerimassat
Sugarina Regular
REGULAR-massa on yleensä paras viileämpinä kuukausina, kun lämpötila asunnossa on noin 20°C.
Sugarina Firm
FIRM-massa on parhaimmillaan kesällä/syksyllä tai ympärivuotisesti käytettäväksi, jos kodissa on hyvin lämmintä. Tämä on myös hyvä lämpimien alueiden massa (kainalot/nivuset).
Voit myös sekoittaa Sugarina-sokerointimassoja keskenään, jolloin saat massojen välimuodon. Eli jos FIRM tuntuu liian jäykältä ja REGULAR liian juoksevalta, niin ota ensin pieni nokare FIRM massaa ja sen lisää sen jälkeen suoraan REGULAR-massaan nokareeseen pyöräyttämällä sitä purkissa. Näin saat massojen jäykkyyden välimuodon.
Katso video tästä.
Suosittelemme sinua aina ostamaan ensimmäisellä kerralla molemmat massat. Parhaan tuloksen saat, kun käytät juuri sopivaa massaa, joten on suositeltavaa pitää aina molemmat massat saatavilla.